IQ-KEEP THE GRAY MATTER ACTIVE

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named
April. The second child was named May. What was the third child’s
name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he
is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does
he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered,
what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that
measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language is
always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet
his birthday is always in the summer. How is this
possible?

7. In California, you cannot take a
picture of a man with a wooden leg. Why not?

8. What was the President’s Name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the

person in 2nd place, what place would you be in
now?

10.. Which is correct to say, “The yolk
of the egg are white” or “The yolk of the egg is
white”?

11. If a farmer has 5 haystacks in one
field and 4 haystacks in the other field, how many

haystacks would he have if he combined them all
in another field?

Here are the Answers

1. Johnny’s mother had three children. The
first child was named April.
The second child was named May. What was
the third child’s name?
Answer: Johnny of course.
2. There is a clerk at the butcher shop,
he is five feet ten inches tall, and he wears
size 13 sneakers. What does he weigh?Answer: Meat.
3. Before Mt. Everest was discovered,
what was the highest mountain in the world?
Answer: Mt. Everest ; it just wasn’t discovered yet.
[You’re not very good at this are you?]
4. How much dirt is there in a hole that
measures two feet by three feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.
5. What word in the English Language is
always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly
6. Billy was born on December 28th, yet
his birthday is always in the summer. How is this
possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere.
7. In California, you cannot take a
picture of a man with a wooden leg.
Why not?
Answer: You can’t take pictures with a wooden leg.
You need a camera to take pictures.
8. What was the President’s Name in 1975?Answer: Same as is it now – Barack Obama
[Oh, come on ….]
9. If you were running a race, and you passed
the person in 2nd place,what place would you be in
now?
Answer: You would be in 2nd.. Well, you passed the person in
second place, not first.
10. Which is correct to say, “The yolk
of the egg are white” or “The yolk of the egg is
white”?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow.
[Duh]
11. If a farmer has 5 haystacks in one field
and 4 haystacks in the other field, how many
haystacks would he have if he combined them all
in another field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks,
they all become one big stack.
 did you like it?
You can go back to sleep now …..

Leave a Reply